diumenge, 14 de juny del 2020

El Baix Montseny torna a sonar

Delay, Trabal i Flors, ahir a la tarda a Can Balmes.
MAIKEL DELAY amb ALBERT TRABAL i NICO FLORS
Els Inaudibles @ Centre Cultural Can Balmes, Santa Maria de Palautordera
13 de juny de 2020

Escultures que sonen. Maniquins, botes de vi i fins i tot restes de trofeus esportius que fan música un cop connectats a tot un arsenal de pedals i aparells electrònics. El Centre Cultural Can Balmes de Palautordera acull aquest mes de juny "Els Inaudibles", un projecte de l'artista multidisciplinari Maikel Delay que involucrarà bona part de la microescena musical del Baix Montseny –el projecte compta amb el suport de Som del Montseny i l'Ateneu de les Arts-.

La presentació ha tingut lloc aquest cap de setmana amb un concert del propi Delay, acompanyat per dos multiinstrumentistes de llarg recorregut com són Albert Trabal (Zeidun, Matagalls) i Nico Flors (Pytra Oyster, Liannallull). El resultat, la comunió fins ara inèdita de tres exploradors sònics amb tota la immensitat del Parc Natural del Montseny com a marc de fons.

Personalment, aquest ha estat el primer concert al qual he pogut assistir des de l'inici de la desescalada. Amb la maleïda mascareta, però també amb l'al·licient de retrobar moltes cares conegudes després de tant de temps. El millor de tot, que la cosa no s'acaba aquí i que "Els Inaudibles" seguirà programant música en directe durant les properes setmanes. Ho explicarem demà a El 9 Nou (edició Vallès Oriental).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada