dissabte, 18 de juliol del 2020

Rebrots

El llop torna a ensenyar les dents, i la cultura torna a ser la primera a rebre de valent des de les institucions. Ja se sap. Si vas al cinema, al teatre o a un concert t'arrisques a propagar el virus malgrat totes les mesures de distanciament que el sector cultural està aplicant de forma escrupolosa.

En canvi, si agafes el metro, el tren o l'autobús per anar a treballar en hora punta pots estar ben tranquil. Perquè, a l'hora de propagar-se, el virus sap distingir perfectament entre les persones responsables (les que aixequen el país de bon matí) i les irresponsables (les que tan sols demanen un parèntesi al final del dia). El missatge que estan transmetent determinades autoritats és grotesc i carrincló.

Per cert, com a professional del sector crec que es parla molt poc de per què la majoria de mitjans de comunicació il·lustren les notícies sobre rebrots amb imatges de gent passejant, fent esport o duent a terme activitats socioculturals, però en canvi no mostren l'aspecte que presenten els transports públics en hora punta quan la mateixa gent va o torna de la feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada