divendres, 14 d’abril del 2023

Somriure a la pròpia mortalitat


En una escena tan inèdita com insòlita, el programa Planta baixa de TV3 va emetre ahir en directe la primera entrevista a The Who que mai s'hagi fet a la televisió pública catalana, i més concretament al vocalista de la banda britànica, Roger Daltrey. El motiu, el concert que el grup té previst oferir el 14 de juny al Palau Sant Jordi de Barcelona, també el primer que farà mai a casa nostra.

A la conversa, que condueix la periodista Agnès Marquès, no s'hi toquen temes que es podrien considerar incòmodes –penso en les causes i la forma com es va acabar abortant l'actuació que els londinencs tenien programada l'any 2006 al mateix recinte, també en els preus absolutament desorbitats que han assolit les entrades per concerts com el que ens ocupa-. Però Daltrey sempre té coses interessants a dir, i sempre és un plaer escoltar-les.

A partir del minut 5:32 de l'entrevista, per exemple, podran observar vostès com el cantant, amb 79 primaveres a l'esquena, es fot a riure quan li pregunten per la seva pròpia mortalitat –parlem de l'home que encara avui s'enfila als escenaris a cantar "I hope I die before I get old"-. En un món acostumat a elevar qualsevol atac d'angst adolescent a la categoria de dilema universal, l'actitud vital d'aquest senyor és tan admirable com envejable.

Vegin l'entrevista en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada