dilluns, 27 d’abril del 2020

Flor Braier - "Privilegio"


Només el temps revelarà de quina manera recordarem amb el pas dels anys aquests dies estranys que ens ha tocat viure, també quina serà la normalitat que s'imposarà un cop s'obrin les gàbies i puguem tornar a trepitjar el carrer. Del que no hi ha dubte és que a data d'avui qualsevol normalitat anterior al passat 14 de març es percep ja com una mena realitat molt més llunyana del que pugui indicar el calendari.

Explica Flor Braier que va rodar el seu darrer videoclip, "Privilegio", a Portugal poc abans de l'emergència sanitària, "quan encara podíem fer el guiri sense preocupacions pandèmiques". Les coses que podíem fer i les coses que vam haver de deixar de fer d'un dia per l'altre. I una lírica que ocasionalment pot arribar a ressonar en el context present: "Apareció otro planeta fantasma / Vamos a diseñar otra vez el mapa", canta l'artista argentinocatalana.

"Privilegio" forma part de "Duermen los animales" (2019), l'ep que Flor Braier va signar a mitges amb Juan Nanio. El videoclip, dirigit per Carolina Vaccia i la mateixa Braier, es va rodar en ciutats com Porto, Lisboa o Coïmbra, i sembla invocar la singularitat d'aquelles persones que se senten o es manifesten diferents, a través del dia a dia d'un ésser amb cos humà i cap d'unicorn. Poden vostès visionar-lo a Youtube.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada