dissabte, 10 d’octubre del 2020

Paul Heaton ofereix suport a la plantilla de Q

Paul Heaton.
Hi ha la gent a qui li agrada presumir públicament de les seves bones accions per allò de fer bullir l'olla. I després hi ha les persones que es limiten a dur a terme aquestes bones accions de forma discreta, sense perseguir cap mena de publicitat i amb l'únic afany de ser coherents amb elles mateixes. En aquest segon grup hi podria encaixar perfectament Paul Heaton, que no tan sols porta quatre dècades i mitja fomentant la consciència social a través de les seves cançons, sinó que tan sovint com pot procura passar de les paraules als fets.

Aquesta setmana s'ha sabut que Heaton va realitzar mesos enrere una donació econòmica a l'editorial que publicava la revista Q. Ho va fer al conèixer-se la notícia que la veterana capçalera musical deixaria de publicar-se, víctima tant de la crisi que des de fa anys afecta als mitjans de comunicació impresos com del terrabastall derivat de la Covid-19. L'exlíder dels Housemartins i The Beautiful South va voler oferir suport als treballadors de Q en un moment complicat, i alhora reconèixer la tasca duta a terme per aquests mateixos professionals al llarg de tres dècades i mitja

La plantilla de Q, és clar, li ha agraït el gest. I ho ha fet concedint-li l'últim Q Award de la història. Justament, si aquest 2020 hagués estat un any com qualsevol altre, la revista hauria celebrat aquest mateix mes d'octubre la seva tradicional gala de premis al Roundhouse londinenc. I la casualitat havia volgut que Heaton fos l'únic nom a qui s'havia decidit premiar abans que tot saltés pels aires. Un guardó honorífic en reconeixement de la seva trajectòria que, finalment, ha servit també per agrair el seu suport al gremi periodístic en aquests temps difícils.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada