dimecres, 20 de maig del 2020

Daniel Romano - "Okay Wow" (2020)


Pocs artistes contemporanis tenen la capacitat que Daniel Romano ha demostrat a l'hora de reinventar-se ell mateix sense necessitat de descobrir mai la sopa d'all. En menys d'una dècada, el canadenc ha passat d'invocar les formes més classiques i sense adulterar de la música country, a assolir alts nivells de sofisticació pop amb segell d'autor o a flirtejar amb el rock més bàsic i visceral.

"Okay Wow" (2020, You've Changed Records), el seu primer àlbum en directe, enregistrat l'any passat durant una gira per Escandinàvia, es serveix d'aquest darrer registre per a refermar Romano i els músics que l'acompanyen com a autèntiques bèsties escèniques –el disc el signa amb nom de banda: Daniel Romano's Outfit-.

Una quinzena de peces que comencen amb els paisatges a contrallum d'"Empty Husk" i que posen la directa amb "Toulouse" i el seu regust d'alcohol i carretera. Un cop acabada d'engreixar la maquinària, talls com "Hard on You" o "Strange Faces" remeten per moments a les glorioses gravacions en directe del Dylan dels 70. Sí, de debò.


Més informació:

You've Changed Records  /  Bandcamp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada