diumenge, 24 de maig del 2020

Roger Gascon es multiplica per quatre

Roger Gascon, multiplicat per quatre i emetent en streaming ahir a la tarda.
Salvant totes les distàncies que vostès vulguin, hi ha ocasions en què penso en Roger Gascon com una mena de Paul McCartney o Todd Rundgren. Un multiinstrumentista tot terreny i artesà vocacional de la cançó pop, ahir a la tarda va oferir des del seu propi Gate24 Estudi un concert en streaming que en realitat va esdevenir quelcom més que un concert.

Multiplicat per quatre –s'entén que l'actuació no era en directe-, el barceloní va interpretar a vuit mans –les seves- tot un seguit de clàssics del pop i del rock que van anar de Dion and The Belmonts als Black Keys passant pels Kinks, Paul Weller, The Who, Vampire Weekend, PixiesMichael Jackson i fins i tot Britney Spears –també va citar dues de les bandes que ha arribat a encapçalar, Dunno i The Lazy Lies-.

Van brillar, i de quina manera, les harmonies vocals que es va marcar a "I Don't Like Mondays" (The Boomtown Rats) i "Helplessly Hoping" (Crosby, Stills & Nash). També la lectura gairebé a baixa fidelitat del "Heart of Glass" de Blondie. A títol personal, va ser un gustàs poder tornar a escoltar el Bird with Vertigo" de Dunno.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada