divendres, 1 de maig del 2020

The Crab Apples - "System Overload"

Desconnectant de la realitat - Foto Àngela Mora.
"Durant el confinament, les xarxes socials han esdevingut una eina clau per a comunicar-nos amb familiars i amics. La qual cosa està molt bé, però tant de bo que quan això hagi passat valorem més la gent que tenim al nostre voltant i no estiguem tan pendents del món virtual”.

Amb aquesta declaració d'intencions acaben de presentar les components de The Crab Apples el seu darrer single, un "System Overload" on el quartet de Santa Eulàlia de Ronçana convida l'oient a ballar però també a reflexionar sobre la deriva que estan prenent les relacions humanes "en un món pantalla-centrista dominat pels egos".

La peça en qüestió, el tercer avançament del proper disc que les vallesanes preveuen publicar un cop superada l'emergència sanitària, referma la seva voluntat de seguir reinventant el seu discurs a partir de recursos com l'electrònica –en aquest sentit ha resultat clau la producció de Víctor Valiente (Sidonie, Standstill)-.

La presentació del single ha coincidit amb l'estrena d'un videoclip dirigit per Lyona –qui ja es va encarregar del clip de "Vidas paralelas"-, realitzat just abans del confinament i centrat en la forma com les Noves Tecnologies ens poden arribar a desconnectar de la pròpia realitat. Disponible a Youtube –es recomana visionar-lo a través del telèfon mòbil-.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada