dimarts, 12 de maig del 2020

Defugint la perfecció

Gina Argemir, en una captura del videoclip de "Fe".
La perfecció, com la normalitat, és un concepte tan absolut sobre el paper com relatiu sobre el terreny. De la manteixa manera que uns es passen la vida perseguint-la sense acabar-la de trobar, d'altres directament hi han deixat de creure, i fins i tot hi ha qui ha optat per defugir-la. És el cas, aquest últim, de Gina Argemir, qui una vegada va arribar a fer de la recerca de l'amant perfecte una mena de religió personal.

Amb el pas dels anys, i després de diverses relacions boicotejades en nom d'aquella perfecció que mai acabava de trobar, la cantant i escriptora barcelonina va entendre que l'única manera de mantenir viva aquella flama vital era precisament no trobar mai la perfecció. Que, en realitat, no volia assolir l'amant perfecte sinó perseguir somnis i desitjos.

Va ser a partir d'aquesta idea com va prendre forma "Fe", una de les peces que integren el segon ep d'Argemir, "Sutra" (2019). Rock de guitarres hereu dels 90, carregat de sensualitat i provocació, i l'enèsima declaració de principis d'una ànima lliure que ha fet de la recerca constant una de les seves raons de ser. N'acaba de presentar un videoclip, realitzat per ella mateixa, que poden vostès visionar a Youtube.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada